Despre noi

Train Aviation

Suntem prima agenție românească de aviație care se ocupă de pregătirea însoțitorilor de bord corporate pentru aviația de tip business. Înființată în anul 2015, TRAIN AVIATION oferă sesiuni de pregătire profesională fără nici o cerință anterioară în aviație. Cursurile noastre VIP Corporate Flight Attendant training sunt recunoscute la nivel internațional, de către instituțiile din domeniu și companiile aeriene cu care lucrăm încă de la înființare. Deasemenea, echipa noastră recrutează personal aeronautic pentru diverse companii aeriene din România și din Europa. Suntem parteneri exclusivi cu Private Jets Europe, Fly people, Sky People și Legend Airlines.
De Ce Noi

De ce să alegi Train Aviation

01

Experienta & Expertiza

Suntem prima companie de training pentru business aviation din Romania, echipa noastră are experiență îndelungată în industria aviatică, dar și în aviația de tip business, ajutând mii de studenți să își împlinească visurile.

02

Servicii de neegalat

TRAIN AVIATION oferă o gamă largă de cursuri, bazandu-se pe motto-ul: to be proferssional, get professional training! Excelența este ceea ce ne caracterizează, iar serviciile noastre nu au grad de comparație.

03

Valoare

Oferim cursanților noștri un training de calitate, care se bazează pe experiența de neeegalat a echipei TRAIN AVIATION. Ne asigurăm că informația primită este ceea ce ii va face pe cursanți viitori candidați ai unui job în business aviation.

04

Oportunități de carieră

Pe lângă faptul că ajung să zboare către destinații diferite ca parte a muncii lor, însoțitorii de bord corporate se bucură de beneficiile unei cariere grozave.

05

Servicii excepționale

Cursurile noastre sunt concepute pentru a adăuga valoare suplimentară clienților, pentru care expertiza și experieța reală în aviație contează.

06

Relație și încredere

TRAIN AVIATION există de peste șapte ani, iar unii dintre clienții noșri sunt cu noi chiar de la început. Suntem parteneri loiali și de încedere, recunoscuți atât în România, cât și la nivel internațional.

Istoricul noastru

Ce ne face speciali

2015-2022

EBACE , Geneva Elveţia

Convenția și Expoziția Europeană pentru Business Aviation(EBACE) este un eveniment de prim rang și locul de întâlnire anual pentru comunitatea europeană a aviației corporate

2015-2022

EBAA, Brussels, Belgia

Asociația Europeană pentru Business aviation (EBAA) este organizația lider pentru operatorii de private jets din Europa. Cabin Service conference pentru însoțitori de bord corporate are loc anual la Bruxelles, in Belgia și aduce împreună operatori, FBO’s, companii de catering și corporate flight attendants.

2020-2022

Vice-Președinte WCA

Women in Corporate Aviation, o organizație non-profit înființată cu 30 ani în urmă, este un grup de profesioniști din domeniul aviației, manageri, FBO, piloți, însoțitori de bord corporate, studenți, profesioniști din diverse companii aviatice și mulți alții care lucrează împreună pentru a promova oportunități pentru cei ce vor să înceapă o carieră în aviația de tip business.

2021

Voluntarul internațional al anului WCA

Women in Corporate Aviation promovează oportunități de carieră în aviația de tip business. Suntem mentori și modele pentru următoarea generație de profesioniști în aviație.

Echipa noastră

Faceți cunoștință cu membrii echipei noastre

Train Aviation Testimonial

Feedback-ul studenților noștri