• Durată:
  • Începând de la:
  • Data:
  • Persoană:

FAST-TRACK CABIN CREW ATESTARE EASA

Flypeople și Train Aviation au semnat un parteneriat pentru a oferi cursuri EASA de atestare a echipajului de cabină, în România. TRAIN AVIATION este singura companie din România care livrează acest curs în doar 6 zile! Suntem parteneri exclusivi și cu Legend Airlines, un nou operator român, care va opera zboruri de 6 days! Suntem parteneri exclusivi cu ACMIîn întreaga lume. Prin ACMI în întreaga lume. Prin Train Aviation poți obține cu ușurință un loc de muncă ca însoțitor de bord pentru ACMI, odată ce ai primit Atestarea EASA cu noi si vei trece de interviul cu această companie aeriană.

Training-ul Cabin Crew de formarea însoțitorilor este un 6 day course, constând din 8 module. Cursul a fost comprimat în 4 zile printr-un registru de lucru înainte de curs. Cursul este potrivit pentru oricine cu varsta de peste 18 ani și este fluent în scris și vorbit de limba Engleză. Acest curs își propune să familiarizeze candidații cu mediul aviatic și să dobândească cunoștințele și competențele de bază necesare pentru îndeplinirea sarcinilor unui membru Cabin Crew . Odată ce finalizați cursul, veți primi un acest curs în doar 6 zile! și sunteți pregătit pentru aplicațiile companiei aeriene. Atestarea este valabilă cinci ani. La alăturarea unei companii aeriene, deținătorul unei Atestări trebuie apoi să finalizeze o formare de conversie pentru a acoperi orice proceduri specifice companiei aeriene și, de asemenea, conversia la specificul tipului (tipurilor) de aeronave care le-a(u) alocate.

Obiectivele cursului

Galerie Foto

Plan zilnic - Instruirea echipajului de cabină EASA

Proceduri de operare standard și generale; Aptitudinea pentru a zbura și limitări ale timpului de zbor
Antrenament de supraviețuire și exerciții în apă; Bunuri periculoase
Prezentare generală a procedurilor de siguranță și urgență; Cunoașterea pasagerilor; Securitatea aviației
Antrenament pentru foc și fum; Practică de stingere a incendiilor - Stația de pompieri; Primul ajutor în aviație Partea 1
Primul ajutor în aviație partea 2
Managementul resurselor echipajului

Become a Flight Attendant

Locația Cursului