• Durată:
  • Începând de la:
  • Data:
  • Persoană:

INITIAL CABIN CREW EASA ATTESTATION

Flypeople și Train Aviation au semnat un parteneriat pentru a oferi cursuri EASA de atestare a echipajului de cabină, în România.
TRAIN AVIATION este singura companie din România care livrează acest curs în doar 6 zile!
Suntem parteneri exclusivi și cu Legend Airlines, un nou operator român, care va opera zboruri de tip charter și ACMI în întreaga lume. Prin Train Aviation poți obține cu ușurință un loc de muncă ca însoțitor de bord pentru Legend Airlines, odată ce ai primit Atestatul EASA cu noi și vei trece de interviul la această companie aeriană.

Cursul de formare a însoțitorilor de bord este un curs de 6 zile, constând din 8 module. Cursul este potrivit pentru orice persoană cu vârsta de peste 18 ani și vorbește fluent limba engleză. Acest curs își propune să familiarizeze candidații cu mediul aviatic și să dobândească cunoștințele și competențele de bază necesare pentru îndeplinirea sarcinilor unui membru de echipaj de cabină. Odată ce finalizați cursul, veți primi un Atestat EASA pentru însoțitori de bord și sunteți pregătit acum să aplicați la orice companie aerienă. Atestatul EASA este internațional și valabil cinci ani. În momentul în care vă angajați la o companie aeriană, deținătorul unui Atestat EASA trebuie să finalizeze un curs de conversie, pentru a acoperi toate procedurile specifice companiei aeriene respective și, de asemenea, un curs de conversie pentru tipul (tipurile) de aeronave pe care compania le are alocate.

Obiectivele cursului

Galerie Foto

Plan zilnic - Instruirea echipajului de cabină EASA

Proceduri de operare standard și generale; Aptitudinea pentru a zbura și limitări ale timpului de zbor
Antrenament de supraviețuire și exerciții în apă; Bunuri periculoase
Prezentare generală a procedurilor de siguranță și urgență; Cunoașterea pasagerilor; Securitatea aviației
Antrenament pentru foc și fum; Practică de stingere a incendiilor - Stația de pompieri; Primul ajutor în aviație Partea 1
Primul ajutor în aviație partea 2
Managementul resurselor echipajului

Become a Flight Attendant

Locația Cursului