• Durată:
  • Începând de la:
  • Data:
  • Persoană:

Corporate Etiquette and Silver Service pentru însoțitorii de bord

Cauți noi provocări, te pregătești pentru o nouă aventură profesională, sau vrei doar să te perfecționezi la locul tău actual de muncă?
În acest caz, ați dat click unde trebuie.

Train Aviation livrează un curs intensiv de 2 zile, VIP Corporate Flight Attendant, care a fost dezvoltat astfel încât să puteți obține toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a face trecerea de la aviația comercială la aviația de tip business. Acesta este un program de formare practică care se potrivește nevoilor însoțitorilor de bord avansați, precum și pentru studenții cu puțină sau fara experiență de zbor în industria aviației.

Acest curs se concentrează pe aspectele și responsabilitățile importante ale lucrului la bordul unui private jet, rolul, abilitățile, instrumentele și resursele necesare. Oferă sfaturi practice complete de formare la intrarea în aviația de tip business și acoperă toate cerințele profesiei. nclude toate informațiile de care aveți nevoie, începând de la momentul în care primiți apelul pentru zborul pe care trebuie să îl executați în ziua respectivă, până la finalizarea zborului, cât și un modul special privind comenzile de catering, protocolul de servire, cunoașterea diverselor culturi, totul despre Silver Service, și noțiuni culinare de fine dining.

Acest curs intensiv vă va oferi cunoștințele necesare pentru a lucra ca a însoțitor de bord corporate, majordom personal, hostess în VIP lounge sau FBO hostess, ca steward pe iahturi VIP, sau orice alte locuri de muncă din domeniul de lux.

PROGRAMA CURSULUI

Cursul este împărțit în 4 module care includ următoarele:

Galerie Foto

Livrat pe baza ideii de “art on a plate”, cursanții descoperă în fiecare zi noi provocări, creativitate, distracție și răbdare de a învăța lucruri noi într-un mediu foarte interactiv. Veți învăța și despre idei pentru a impresiona și a depăși constant așteptările oaspeților. Acest curs vă ajută să atingeți maximul standardelor de zbor cerut pentru lumea aviație de tip business , și pentru a descoperi abilitățile cheie potrivite care vă vor ajuta să aveți succes în această industrie provocatoare numită aviație privată.

Become a Flight Attendant

Locația Cursului