Întrebări frecvente

Acest curs are loc în București, România
Programul este de la 09.30 AM-18.00 PM, iar ținuta este business casual
Da, veți primi un Cerficat of Completion, care va evidenția subiectele abordate în timpul cursului. Acest lucru va scoate în evidență CV ul dumneavoastră în fața altor candidați, deoerece trainingul nostru este recunoscut la nivel intenațional, datorită nivelului de excelență pe care îl promovăm.
Cursurile noastre se desfășoară în grupuri mici, pentru a putea personaliza conținutul pe profilul fiecărui cursant și a obține obține cele mai bune rezultate de învățare.
Cu acest training vei descoperi toate abilitățile necesare pentru a lucra ca și corporate flight attendant și vei dobândi toate cunoștințele necesare pentru a reuși în această carieră. Prin intermediul Agenției noastre de recrutare și al rețelei noastre extinse de parteneri, suntem în contact cu companiile de business aviation și suntem informați despre posturile lor vacante, astfel încât să le putem selecta, și să le propunem CV-ul dumneavoastră, dacă îndepliniți toate cerințele lor.
Da, scrierea CV-ului și o scrisoare de intenție sunt incluse în prețul acestui training. Datorită expertizei noastre și experienței vaste în aviație, și fiind noi înșine recrutori, vom oferi toate informațiile pentru a fi pe deplin pregătiți pentru un interviu spre succes.
Acest curs se adresează în principal însotitorilor de bord cu experiență, care doresc să treacă de la aviația comercială la aviația privată, dar și oricărei persoane cu experiență în Customer Service, și fără experiență anterioară în aviație. Cursul este conceput pentru a vă ghida pas cu pas,în așa fel încât la sfarșitul cursului să obțineți certificatul de competență
Un însoțitor de zbor corporate trebuie sa fie înainte de toate un profesionist, pentru a putea oferi servicii excepționale la bordul avioanelor private. Trebuie să aibă cunoștințe foarte bune din toate domeniile și diverse abilități pentru a îndeplini misiunile de zbor. Atribuțiile lor la bordul aviaonelor sunt legate de confortul și siguranța maximă a pasagerilor, dar și gestionarea efectivă a timpului, să respecte standardele de operare ale companiei, în așa fel încât să mențină standardele de excelență ale aviației de tip business.
A fi însoțitor de zbor corporate este unul dintre cele mai căutate locuri de muncă din lume. Această poziție vine cu o cantitate imensă de beneficii. Însoțitorii de zbor corporate pot zbura în jurul lumii, pot explora locuri noi și pot interacționa cu diferiți oameni cu culturi și personalități diferite, de la celebrități la familii regale sau președinți de stat. Deși meseria are și dezavantajele sale, avantajele depășesc totul.
Însoțitorii de zbor ar trebui să posede următoarele calități specifice: Atenție — însoțitorii de zbor trebuie să aibă atenție distributivă și să anticipeze nevoile pasagerilor, pentru a asigura o experiență de călătorie de neuitat; Flexibilitate—aviația privată este un loc de muncă foarte interesant și în continuă schimbare; Abilități de asistență pentru clienți —să urmărească întotdeauna excelența.
Cererea ta pentru a deveni însoțitor de bord va fi respinsă dacă nu vorbești și nu scrii fluent în limba engleză și ai cel puțin o diplomă de liceu. Orice altă limbă străină cunoscută constituie un avantaj.
Acest lucru se poate obține in 6 zile, urmaând cursul INITIAL- Cabin Crew EASA Attestation
Reglementările EASA impun ca fiecare membru al echipajului de cabină să urmeze o pregătire inițială și să dețină o atestare a acestei pregătiri. Atestarea echipajului de cabină (CCA) EASA este valabilă în toate țările europene și pentru toate companiile aeriene europene și este solicitată frecvent atât pentru posturile de echipaj de cabină comerciale, cât și pentru cele corporate
Atestatul este valabil cinci ani. În momentul angajării la o companie aerienă, deținătorul unui atestat trebuie să finalizeze un curs operațional, pentru a acoperi orice proceduri specifice companiei aeriene și, de asemenea, conversia la specificul tipului (tipurilor) de aeronave alocate. Aceste cursuri sunt acoperite de către compania angajatoare.
Scrie-ne

Alte întrebări?

Nu ezita sa ne

contactezi!