[ux_banner height=”600px” bg=”375″ bg_size=”original” bg_overlay=”rgba(10, 10, 10, 0.31)” bg_pos=”27% 87%” parallax=”3″] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

Despre noi

[/text_box] [/ux_banner] [section bg_color=”rgb(255, 255, 255)”] [divider width=”0px” color=”rgb(15, 14, 14)”] [row width=”full-width”] [col span=”5″ span__sm=”12″ align=”center”] [ux_image id=”1845″ image_size=”original” width=”40″ class=”circle”] [/col] [col span=”7″ span__sm=”11″ divider=”0″ padding=”0px 0px 0px 30px” align=”left”] [gap]

Rucsandra Magdalena Mihai,

va fi ghidul vostru pentru o carieră de vis.

Manager și fondator Train Aviation, prima agenție românească de recrutare și training pentru însoțitorii de bord corporate, înființată în 2015, care oferă sesiuni de pregătire profesională fără nicio cerință de experiență anterioară în aviație.

Rucsandra a activat în domeniul aviației în ultimii 32 de ani. După ce a ocupat diferite poziții în industria aviatică, de la însoțitor de bord comercial la însoțitor de bord corporate, șef de echipaj de cabină și auditor inflight, instructor de customer service și instructor de zbor, ea a devenit trainer și recrutor în aviație.

Rucsandra este și Vicepreședinte al Women in Corporate Aviation (WCA) din anul 2020, iar în 2021 a fost realeasă în aceeași funcție, titlu care o onorează și o motivează în competența ei de a te ghida în împlinirea unui vis.

„Women in Corporate Aviation este un grup de profesioniști în aviație, piloți, însoțitori de bord corporate, manageri FBO, dispeceri, ingineri, studenți, profesioniști din centrele de formare și mulți alții. WCA promovează oportunitățile în aviația de tip business și este, de asemenea, locul pentru crearea de legături, oferirea de burse și mentorat pentru cei ce vor să urmeze o carieră în această industrie. Women in Corporate Aviation există pentru a promova oportunități de carieră pentru femei, dar și pentru bărbați, pentru a evidenția modele și lideri în profesie.”  

În ultimii 15 ani, Rucsandra și-a folosit cunoștințele ca trainer certificat internațional, predă și îndrumă viitorii însoțitori de bord. Este o persoană dedicată profesiei sale, cu o vastă experiență practică în aviație de peste 32 ani. Find în legătură permanentă cu cei mai buni experți din aviația privată, are capacitatea să descopere însoțitorii de bord potriviți ce urmează să ocupe posturile mult dorite în cadrul unor companii renumite din Europa, Orientul Mijlociu și chiar Statele Unite ale Americii

În calitate de specialist în aviație, ea a contribuit la împlinirea viselor a mii de studenți, care acum sunt însoțitori de bord pentru companii aeriene de top din lume.  

Mai presus de toate acestea, pasiunea Rucsandrei pentru aviație și dragostea de a interacționa cu oamenii o mențin focusată și motivată în a împărtăși toată experiența și cunoștințele ei cu VOI, odatăce decideți că meritați tot ce e mai bun.

[gap height=”6px”] [/col] [/row] [/section] [section bg_color=”rgb(255, 255, 255)”] [divider width=”0px” color=”rgb(15, 14, 14)”] [row width=”full-width”] [col span=”5″ span__sm=”12″ align=”center”] [ux_image id=”1977″ image_size=”original” width=”47″ class=”circle”] [/col] [col span=”7″ span__sm=”11″ divider=”0″ padding=”0px 0px 0px 30px” align=”left”] [gap]

Daniela Bota,

Specialist în social media și manager de proiect

„Împărtășind aceeași pasiune pentru aviație, cu o experiență de peste cinci ani într-o companie aeriană de 5 *, Daniela a fost pregătită de cei mai buni specialiști în domeniu, management și marketing. A acumulat experiență în îndeplinirea standardelor înalte cerute de client și depășirea așteptărilor acestuia. 

Responsabilă de crearea, planificarea, implementarea și monitorizarea strategiei de social media a companiei, pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii Train Aviation.

[gap height=”6px”] [/col] [/row] [/section]